12.12.2019 | 16:49

12 грудня 2019 року в Глибоцькій районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості відбувся круглий стіл за участю директора Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ Миколи Кирилюка та 15 роботодавців Глибоччини, які працюють у сфері громадського харчування.

Фахівці служби зайнятості посприяли діалогу між представником навчального закладу, в якому готують фахівців галузі громадського харчування та ресторанного бізнесу, зокрема кухарів, барменів, офіціантів, та роботодавцями. Тож роботодавцям запропонували за необхідності добирати працівників серед випускників ЧВКУ КНТЕУ.

    Під час обговорення учасники круглого столу також порушили наступні питання:

  • нове харчове законодавство України для бізнесу та споживачів,
  • хто такі оператори ринку,
  • що таке НАССР (система безпеки харчових продуктів),
  • коли і хто має впровадити процедури, засновані на принципах НАССР.